Som la Sònia i el Xavier, una jove parella d’emprenedors que hem donat vida a un nou projecte: Dolça de Pallars. Una empresa familiar de mel ubicada a Isona, que aposta per la producció d’una mel totalment artesanal.
La marca vol ser un homenatge a la història de la nostra terra i porta el nom de l’última comtessa del Pallars.

 

apicultora_sonia_dolça_de_pallars_web

Sònia Clotet

-Periodista-

Vaig néixer a Barcelona un 23 de maig, el mes de les flors. M’encanta la meva ciutat i perdre’m per aquells carrerons estrets plens d’història. Però, ara m’he traslladat a viure al Pallars, a la terra dels meus avantpassats, per arrencar un nou projecte junt amb la meva parella i poder viure en armonia amb la natura. Dolça de Pallars neix de la suma de dues passions: per la terra dels avis i pel món de les abelles.

 

apicultor_xavi_dolça_de_pallars_ok

Xavier Bernadó

-Ramader-

Sóc agricultor i ramader afincat a Abella de la Conca. Des de sempre he viscut el món de l’agricultura i la ramaderia a casa. Actualment he reconduït la meva explotació familiar d’oví a la ramaderia ecològica, així com també la producció de cereals. Ara, amb Dolça de Pallars comencem un projecte d’apicultura amb el que intentem oferir un producte de proximitat d’alta qualitat.